zaterdag 5 oktober 2013

Het is voorbij die mooie zomer

Mooie zomer

Ik schreef het al eerder, het is heel lang heel goed gegaan.
We hebben een heerlijke vakantie, een Super opkikkerdag en ook nog een fantastische week in Villa Pardoes gehad. Isa was nog heel energiek, vrijwel geen beperkingen, geen ziekenhuizen, zelfs geen medicijnen, helemaal niets medisch. We konden daardoor volop samenzijn, genieten van elkaar, van alle leuke dingen en Isa's levenslust.

Het gaat ineens hard
Donderdag 26 september stond al een gesprek met de oncoloog gepland. Inmiddels had Isa sinds zondag de 22e aanhoudende pijn in haar benen en gaven we haar drie maal daags paracetamol.
De oncologe zag naast het witte gezicht en de vele blauwe plekken, die wij ook al hadden opgemerkt als vege tekenen, ook bloedpuntjes in haar huid (petechiën). Tekenen dat ze weinig bloedplaatjes in haar bloed heeft. De resultaten uit het lab bevestigden dat de "bloedfabriek": Het beenmerg, sterk is aangetast door uitzaaiingen van Neuroblastoom. Zowel de witte bloedlichaampjes, de bloedplaatjes als de rode bloedcellen waren sterk verlaagd. Het duurde even voordat de impact daarvan tot ons doordrong: Bestralen van pijnplekken om tijd te winnen, is geen optie meer, want het zit overal. Het gaat niet meer om maanden maar om weken.
Heel onwerkelijk omdat Isa al die tijd en zelfs afgelopen week, gewoon naar school, korfbal en dansen gaat.
Ze klaagde wel af en toe, al hangend op de tafel, dat ze zich heel ellendig en ziek voelt, maar wilde nog niets missen. Het bezoek aan de oncologe op de 26e was bijna een feest, lekker samen. Om de zoveel meter tussen ons in zwieren in de lange gang in het Radboud, een dansje bij de oncologe. Ze straalt dan van plezier: Papa en mama zijn er nu alleen voor mij. Ook het zelfgekozen luxe broodje in het lobby restaurant van het Radboud, is een reden waarom ze zonder tegenzin naar het ziekenhuis gaat.
Dat beeld van die genietende stralende meid, houden we graag nog heel lang op ons netvlies.
Tijdens het gesprek met de oncologe hebben we ook mogelijke vervolgstappen en een eventuele trial voor toepassing van nieuwe medicijnen besproken. Het komt er kort op neer dat dit nog in voorbereiding is en dus voor Isa geen oplossing kan bieden.

Dinsdagavond 1 oktober kwam onze huisarts praten, om het traject wat voor ons ligt door te praten.
Welke keuzes maken we, welke ingrepen wel en welke niet: Geen chemo meer, geen opnames meer in het ziekenhuis, wel pijnbestrijding en slaapmiddelen. Concreter hoeft het niet te worden, erg pijnlijk. Een gesprek dat erin hakte. Het is bijzonder om te voelen hoe we dan op 1 lijn zitten. We hebben toen besloten om allebei te proberen de lopende zaken deze week op het werk af te ronden of over te dragen, om voorlopig thuis te kunnen zijn. Wederom is er op het werk alle medewerking. Ergens was er donderdag toen ik dat op het werk vroeg wel een soort schuldgevoel. Isa die nog veelvuldig zo energiek is. Ik kon niet geloven dat het daadwerkelijk zo snel zou kunnen gaan.

Erg hard
Donderdagavond toen we Isa naar bed brachten wees Margrit me discreet op Isa's buik. Daar was onder het borstbeen een forse zwelling te zien, die hard aanvoelde. Alarmbellen gingen af en een gevoel van urgentie dat wat we nog samen willen, we nu heel snel gaan doen.
Vrijdag werd bloed geprikt in het nieuwe ziekenhuis in Uden. Isa had al aardig wat buikpijn.
Joppe en Lot waren naar school en Margrit, Isa en ik gingen op zoek naar een leuke jurk voor de bruiloft. Gezellig.
Ik had Isa al de hele ochtend gedragen, maar nu, met de jurkjes voor het uitkiezen, voor haar neus, kon ze zelfs niet blijven staan of zitten. Één brok ellende, met heel veel buikpijn. Dit verraste ons en we hadden niets sterkers dan paracetamol bij ons. Snel naar huis. In de auto sliep ze al. Thuis in bed met een serieuze pijnstiller: Tramadol. De dokter kwam gelijk. Of een tumor of een inwendige ingekapselde boeding zou het kunnen zijn. Aan het eind van de middag kwam hij terug en 's avonds belde hij nog even. Hij doet zijn beroep "huisarts" niet alleen letterlijk, maar in alle opzichten eer aan.
Omdat de pijnstilling aansloeg konden we er wel vanuit gaan dat het geen bloeding was, maar nieuw tumorweefsel.

Bruiloft
Een kleine vier weken geleden heb ik Margrit ten huwelijk gevraagd. Na 10 jaar deden we weer een keer mee aan de mixdubbel tijdens de tennis clubkampioenschappen. In die week kwam op facebook voorbij dat de ouders van een lotgenootje van Isa ook waren getrouwd. Dit vond vooral Margrit heel bijzonder. Tijdens het toernooi kwam bij mij heel erg naar boven dat het samen heel goed voelt en dat we in deze omstandigheden toch wel heel erg goed als een team functioneren, met veel veerkracht en liefde. Ik maakte dan ook de opmerking "als we clubkampioen worden vraag ik je ten huwelijk". Tja, en zo is het gekomen. Onze tegenstanders en het publiek tijdens de finale, begrepen pas later onze emotie, na de winnende bal. We hadden alles snel geregeld en 10 oktober moet de dag zijn. Toen ging het nog heel goed met Isa. Maar nu is het maar de vraag of we het a.s. donderdag allemaal door kunnen laten gaan. We wachten nog maar even af en kijken per dag hoe het met Isa gaat. Woensdagochtend zullen we de knoop hakken of en zo ja, hoe het door kan gaan.


66 opmerkingen:

 1. Ingrid van der Heijden5 oktober 2013 om 22:02

  Wat een verdrietig nieuws! Ben er stil van...
  Hoop van harte dat jullie donderdag samen de bruiloft kunnen vieren en het een mooie onvergetelijke dag mag worden. Heel veel sterkte voor jullie 5 in de komende, moeilijke tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel heel veel respect voor jullie.
  Sterkte samen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoop van ganser harte dat jullie nog samen met Isa jullie trouwdag kunnen beleven. Heel veel liefs en sterkte voor jullie allemaal.
  Lieve groet,
  Lia (bloglezer)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geschreven zinnen over de harde werkelijkheid die zich opdringt. Zuiver en intens verdrietig. Ik zend u alle liefde die ik bezit de komende weken toe. Ik denk aan u. I.K.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. grrrrr, ik kan hier niet tegen....ik wens jullie enorm veel sterke toe..jullie zullen het nodig hebben. Wij denken aan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve mensen, lieve familie. Ik heb vanavond het laatst geschrevene op jullie blog gelezen. Ik heb er een heel vervelend gevoel bij, wat een "rot" zaterdagavond is het geworden! Maar het gaat niet om mij, het gaat om Isa, het gaat om jullie als gezin,als familie. Ik kan niet meer aanreiken,dan te zeggen: "Carpe Diem", oftewel, pluk de dag! Heel veel liefs en sterkte voor jullie allen.

  Maria, Leo, Diem en Anne Koolen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik hoop dat jullie donderdag er een speciale dag van kunnen maken. Heel veel sterkte de komende tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat vreselijk allemaal, en wat een omslag zo ineens.....Heel veel sterkte........

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Woorden schieten hierhij te kort. Zo'n heftige realiteit. Zo'n omslag in zo'n korte tijd. Ongelooflijk!!!!!!!!!!!

  Wij wensen jullie alle kracht de komende tijd.
  Heel veel sterkte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Leonie en Ton, Marijn, Eline en Maaike.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo werd de zaterdagavond ineens anders. Niet te begrijpen. Wel dat alle andere dingen er ineens niet meer toe doen. We wensen jullie heel erg veel sterkte en hopelijk nog veel mooie momenten samen met Isa.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een mooi geschreven blog over Isa waarin geluk en verdriet elkaar op een intense manier elkaar doorkruisen. Laat de liefde voor elkaar de kracht geven om de laatste wensen nog in vervulling te laten gaan. Wetende dat de allergrootste wens een droom zal blijven. Sterkte en hopelijk een mooie maar vast ook een hele emotionele dag donderdag.

  Hans Rijkers

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor zo'n intens verdriet heb ik geen woorden. Ik kan jullie alleen maar heel veel sterkte wensen en duim voor jullie dat a.s. donderdag toch nog een mooie dag zal worden.
  Liefs uit Raalte, Lous

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De liefde is onsterfelijk . . . . . .


  Ik wens jullie heel veel kracht toe in deze intens verdrietige tijd . . .

  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat erg allemaal, HEEL VEEL STERKTE, en hoop dat ze een mooi REIS krijgt, zonder PIJN, maar met veel LICHT. Knuffels voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Peter en Arianne6 oktober 2013 om 14:04

  Onwerkelijk, verdrietig. Niet alleen voor ons maar vooral ook voor onze dochter die de afgelopen jaren in Isa haar beste vriendin heeft gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. We zijn er stil van,wat gaat het in een keer allemaal snel.
  Het is jullie zo gegund om de bijzondere dag De Bruiloft samen met zn vijven te mogen beleven.
  Wij denken aan jullie !en wensen jullie veel sterkte en alle kracht toe.
  Veel liefs fam.v moorsel

  BeantwoordenVerwijderen
 17. vol ongeloof zit ik hier met tranen in mijn ogen het verhaal te lezen. Snap hier inderdaad niets van. Zag jullie van de week nog bij het korfballen en hoorde jullie, jullie meisje aanmoedigen met hup Isa!!!! Ze was blij en huppelde vrolijk over het gras. Dacht nog, dat gaat gelukkig nog redelijk goed met haar.... Maar nu lees ik dit.. Woorden schieten te kort. Wens jullie heel veel sterkte toe voor de komende tijd. Maar ook heel veel geluk, met het trouwen (als het donderdag doorgaat), dat je nog mooie herinneringen op mag doen van jullie mooie meisje en dat het een mooie dag mag worden.
  Denk aan jullie en hier zal het kaarsje branden!!!
  groeten Rikkie, Stefan Lotte, Willem

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoop voor jullie en de kinderen da de bruiloft door kan gaan. Hoop op een speciale dag voor jullie allen. heel veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik lees voor het eerst iets in jullie blog, kwam er via via op terecht. Maar wat een heftig verhaal; vooral als je zelf kinderen hebt raakt het je recht in je hart dat jullie zoiets oneerlijks mee moeten maken...
  Fijn om te lezen dat afgelopen zomer jullie gezin zoveel moois heeft gebracht en ik wens jullie de komende dagen dan ook nog heel veel meer mooie herinneringen toe! En dan hopelijk vooral 10 oktober, ik denk aan jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik lees jullie blog heftig pfff heel veel sterkte voor deze heftige tijd waarin zoveel keuzes gemaakt moeten worden en waaraan je niet wil geloven hopelijk gaan jullie as donderdag trouwen want wat zou dat mooi zijn als gezin compleet is... sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een afschuwelijk bericht. Woorden schieten tekort. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Hopelijk kan jullie huwelijk doorgaan en maken jullie met het hele gezin, familie en vrienden er ondanks alles een onvergetelijke dag van. Maarten en Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 22. We wensen jullie alle kracht van de wereld, nu en de komende tijd. Onze gedachten zijn bij jullie.
  Suuz Sil Jan en Helma van Bommel

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Heel heel veel sterkte samen...!!! We denken aan jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Lieve Arjan en Margrit,

  Wat zijn jullie toch een prachtige mensen. Ik volg jullie blog al een hele tijd en heb veel bewondering voor hoe jullie met elkaar, Isa en het gezin omgaan.

  Wat moet het een hartverscheurende tijd voor jullie zijn, maar ook een tijd waarin jullie nóg hechter worden als team en alsmaar dichter en dichter bij elkaar komen te staan.

  Het zou super zijn als 10 oktober door kan gaan, en Isa bij jullie trouwdag kan zijn. Ik gun het jullie zo en zal een kaarsje voor Isa aansteken. Ik kan me goed voorstellen dat jullie het per dag aankijken.

  Ik wens Isa alle kracht van de wereld en jullie alle liefde die er maar is toe om met elkaar nog zoveel mogelijk mooie momentjes op te slaan. Al zijn het maar minuten, seconden. Sterkte, maar ook plezier, hoe dubbel het ook is. Veel liefs, Rowan

  BeantwoordenVerwijderen
 25. lieve vrienden, hartverscheurend, wat onmenselijk wreed kan het leven toch zijn. zo verdrietig voor jullie samen. Wat zou het fijn zijn als jullie 10 oktober jullie gezinsdag kunnen vieren. Een knuffel van lekkerkerk tot aan erp,xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 26. lieve Isa,Lot,Joppe, Margrit en Arjan,

  Wat een omslag in een korte tijd, die niet te bevatten is.
  Al helemaal voor jullie met die mooie bruiloft in het zicht.
  Dat er nog een licht puntje mag zijn om die bijzondere dag samen te mogen beleven.
  Wij wensen jullie samen met al je vrienden en familie veel kracht en sterkte. Jullie zijn Kanjers !!!

  Groeten Lena,Dielis,Jana, Hannes, Rene en Arieta van der Linden.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. De tranen rollen over mijn wangen als ik jullie verhaal lees
  Arjan je hebt het heel goed beschreven,we hopen samen met jullie dat je de donderdag toch een heel fijne dag zullen hebben. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe en we hebben een kaarsje branden voor jullie alle vijf maar vooral voor isa.
  .
  veel liefs van Emilie en Eddy
  Kaja,Nino en Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 28. wat kan je tegen jullie zeggen wat deze lading dekt...precies niets, zo stil van het snelle proces wat nu gaande is,hoe onwerkelijk! ik gun jullie zo donderdag die dag met dat bekende randje..sterkte met wat er nog gaat komen in gedachten bij jullie al is het maar voor even..

  warme groet jos en jose

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hier zijn geen woorden voor, zo snel als het nu gaat,
  wat kan het leven toch oneerlijk en hard zijn.
  Heel veel sterkte voor de komende tijd voor jullie alle 5.
  Wij denken aan jullie.

  Heel veel liefs van Gert, Jolanda
  Geeke en Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Pffff verschrikkelijk......
  heel veel sterkte en kracht de komende tijd.
  We denken aan jullie.
  quint, milan kylie harald en vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ongelofelijk hoe snel dit gaat. We wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe. We denken aan jullie.
  Liefs, Maartje, Renske, Robert & Roosanne x

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Lieve Arjan en Magrit,
  Met heel veel bewondering volgen bij jullie blog.
  Hartverscheurende verhalen.... heel heftig.
  Wij gunnen jullie donderdag een mooie bruiloft met jullie gezin en familie. Donderdag brand er een kaarsje voor jullie en wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd. Jos en Nicolle, Adrienne, Aniek en Gert Kanters.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ben al voor de zoveelste keer begonnen aan een tekst, en steeds gebruik ik de backspace om het weer te wissen. Ik weet het gewoon niet, kom er niet uit. Geen tekst kan ik hier zwart op wit krijgen dat duidelijk maakt hoe dit alles "zo" niet had mogen gebeuren. Dat dit zo oneerlijk is en dat geen gezin ter wereld dit zou moeten doormaken. Margrit, Arjan, Lot, Joppe en Isa wij denken aan jullie. Groetjes Juno en Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 34. ... en wat zeg je dan ... nu mijn ogen weer wat droog zijn en ik het scherm weer kan zien typ ik toch wat woorden ... als alle mensen die jullie een warm hart toedragen (en dat zijn er heel veel) een klein stukje pijn van Isa en jullie kunnen overnemen de komende dagen ... en allemaal wat energie jullie kant opsturen ... dan moet de 10e van de 10e een goede dag worden ... een dag die jullie als team zo verdienen ... hou vol! hoe en wanneer jullie ook gaan trouwen ... jullie zullen de allerbeste beschermengel hebben die je maar kan bedenken ... Liefs, Kai Meulenbeld

  BeantwoordenVerwijderen
 35. kippenvel over heel mijn lijf...heel heel veel respect voor dit oh zo dappere gezin!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 36. woorden
  een prachtig blog
  onbeschrijfelijk
  kracht en liefde

  woorden
  kan ze niet vinden
  voor Isa
  voor jullie gezin

  licht
  hier brandt licht
  licht, kracht en liefde

  Intense groet, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heeeel veeeel sterkte!!!

  Liefs, Theo, Marjon, Martijn, Rens & Lars

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Heb hier werkelijk geen woorden voor, waarom toch al deze mooie en blije kinderen waarom toch

  Paula Elderhorst

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Beste familie, stilgeslagen, verslagen door de ziekte. isa een kleine, vrolijke meid. helaas is haar tijd hier voorbij. het wordt nooit meer zoals het was. ontzettend veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode, maar ook zeker voor de komende jaren want het gemis is groot en wordt alleen maar groter. fijn dat ze ontzettend vele mooie herinneringen achterlaat. sterkte!!!! namens rob en hettie van doorn en kinderen

  BeantwoordenVerwijderen
 40. En toen werden we plots erg stil, alles om ons heen leek even heel ver weg. Aangeslagen door dit droevige bericht, zo veel gedachte, zo weinig woorden.... Heel veel sterkte en kracht willen wij jullie wensen om dit intense verdriet te dragen ! In gedachte bij jullie, veel liefs, Wendy en Mark, Willem, Sieb Sigmans

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Margrit,Arjan,Lot,Jobbe
  woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies van Isa.
  Wij wensen jullie heel veel kracht voor de komende tijd.
  Pia - Lon

  BeantwoordenVerwijderen
 42. ..................we zijn er helemaal stil van! Koud hebben we het! We weten gewoon weg niet wat we moeten zeggen! We willen jullie gezin, familie en vrienden ontzettend veel kracht en sterkte toewensen in deze zo moeilijke tijd! Maar zeker ook voor de tijd die komen gaat.

  Liefs van de tegenoverbuurtjes
  Geert-Jan en Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Heel veel sterkte met het verlies van Isa, nu en in de komende tijd. Berry Wilma Paul en Roy.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Intens verdrietige mensen . . .

  Het regent in de toekomst . . .

  Knuffels in de ruimte voor Isa en vele anderen XXOX

  Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hier zijn geen woorden voor ....
  Heel veel sterkte in deze moelijke tijd, en de tijd die nog komen gaat.

  Daniëlle en jerry

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Tja, wat moet je hier nu op zeggen...Heb hier gewoon geen woorden voor!! Stil word ik ervan... We wensen jullie enorm veel sterkte met het verlies van Isa...
  Roger - Hilde - Levi (oud-klasgenootje) en Jesse vd Berg

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Heel veel sterkte met het grote verlies van de o zo dappere Isa. het is oneerlijk.....
  Dorien en familie
  Erp

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een verschrikkelijk nieuws, de nachtmerrie van iedere ouder ! Heel veel liefs en sterkte voor jullie allemaal.
  Rolf, Dorothé, Luuk, Max en Sjors de Jong.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een verschrikkelijk nieuws, de nachtmerrie van iedere ouder ! Veel liefs en sterkte voor jullie allemaal.
  Rolf, Dorothé, Luuk, Max en Sjors de Jong

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Arjan, Margrit, Lot en Joppe,
  Woorden schieten tekort. Helaas heeft het niet meer mogen zijn.Wij wensen jullie heel erg veel sterkte met het verlies van jullie Isa.
  Rik, Lucie, Stefanie en Alicia

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Stephanie van de Rakt8 oktober 2013 om 20:23

  Stil... Dat ben ik ervan. Heel erg veel sterkte en wijsheid toegewenst. Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat is dit schrikken. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in de komende tijd.
  Wat mogen jullie trots zijn op jullie dappere kleine meid
  Isa.
  Nogmaals veel sterkte!
  Arthur,Petra,Romé en Jesse van Zoggel

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Als een vlinder zo vrij,
  Als de sterren zo hoog,
  Als een bloem zo mooi,
  Isa dat ben jij!

  Wat een kracht zat er in dat meisje, het was een kanjer!!
  Dat zij jullie kracht mag doorgeven om dit grote verlies te verwerken.
  Heel veel sterkte gewenst!

  Respect voor Isa…
  Zorg goed voor elkaar. Jullie hebben het nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Heel veel sterkte....
  We denken aan jullie.
  Quint, Milan Kylie Harald en Vivian

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Jelle, Robin, Peter en Mirjam Voets8 oktober 2013 om 22:04

  ,,Kippenvel,,...,,.dit gaat ons aan ,het hart,!.,,..bij deze daarom wensen wij ,,jullie heeeel veeeel ,kracht en heeeel veeeel ,sterkte, bij dit ,immens,, verlies!!...Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Heb jullie mooie sterke Isa gevolgd vanuit Duitsland nadat ik 5 jaar in Erp heb gewoond..soms schieten woorden tekort..dit is zo'n moment..heel veel sterkte gewenst!

  Karin Sigmans, Kranenburg

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Heel veel sterkte toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een moeilijke tijd. En inderdaad zal ze er dus niet meer bij kunnen zijn, lijfelijk dan. Sterkte met het verlies van Isa.

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. heel veel sterkte.....hier word je stil van.....

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Heel veel sterkte met het grote verlies dat jullie moeten dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Ik wil iedereen heel veel sterkte wensen , ik heb de blog zitten lezen want ik heb een kleindochter van 6 wat heb ik er vaak aan gedacht dat kind van 6 jaar wat is het toch verschrikkelijk .zoiets mocht eigenlijk niet gebeuren .maar als er echt iets is tussen hemel en aarde en dat denk ik zeker zal ze een heel mooi sterretje zijn .ik ben er gewoon stil van .

  BeantwoordenVerwijderen
 63. lieve family heel veel sterkte met het verlies van Isa nu maar ook voor de toekomst wanneer alles ingeleefd gaat worden de lege plaats en het herinnering is geworden STERKTE

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Ik kene isa nog niet zo lang maar ik mis er heel het was iemant die bijna altijd vrolijk was heel veel sterkte met het verlies van isa

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Lieve Isa,
  Je hebt echt gestreden! Je was zo dapper, maar de ziekte had de macht..Rust zacht lieve engel...

  BeantwoordenVerwijderen