vrijdag 13 juli 2012

Weer saampjes en 1e gedeelte van 2e kuur zit er bijna op

Afgelopen maandag is Isa gestart met het 1e gedeelte van kuur 2. Zou eigenlijk vrijdag gestart zijn maar was toch wat uitgesteld zodat ze wat meer aangesterkt zou zijn. De kuur verloopt heel goed met weinig bijwerkingen, dit hadden we ook wel verwacht omdat ze nu alleen IL-2 (is voor extra stimulatie afweersysteem) krijgt. Het 2e gedeelte bestaat uit antilichamen en IL-2 en staat bekend als een zware kuur.

Dinsdagmiddag om half 4 waren Lot, Joppe en ik geland in Philadelphia. De vlucht was goed gegaan alleen was ie vooral voor onze spring in 't veld Joppe erg lang. Hij kreeg nog een keer ontzettend op zijn donder in het Russisch omdat ie een paar keer te enthousiast reageerde bij het kijken naar de film Rio.
We werden opgehaald op het vliegveld door de vader van Puck (lotgenootje van Isa). Die heeft ons eerst naar ons huis gebracht zodat we onze koffers kwijt waren en daarna bracht hij ons naar het ziekenhuis. Heel erg fijn en hulpvaardig.

Het weerzien was natuurlijk fantastisch, echt allemaal super blij. Isa heeft nog gedanst voor ons samen met Joppe.
's Avonds 9 uur waren we weer in ons huisje, Nederlandse tijd is dan 3 uur 's nachts. Helemaal kapot zou je dan zeggen, maar nee hoor, duurde nog best lang voordat Lot en Joppe eindelijk sliepen.
Volgende morgen om 7 uur waren ze er weer, ik heb de koffers uitgepakt en daarna, hup naar het ziekenhuis. Eindelijk kon ik Arjan zijn "dienst" overnemen. Arjan had me vanalles uitgelegd en laten zien waar de familiekamer en speelkamer was. Bij terugkomst zaten ze gezellig met z'n drieën op bed, het bed bijna tegen het plafond aan en bijna helemaal in elkaar gevouwen. Joppe had wat knopjes ontdekt, en tja hij kan nog niet lezen en vooral geen Engels, dus hij wist echt niet dat ie daar niet aan mocht komen.7 opmerkingen:

 1. Hoi Margrit,Arjan en lot,Joppe en Isa
  Fijn dat jullie weer samen zijn. Als ik dat lees van dat bed ,ja zie het al helemaal voor me haha. Heel veel sterkte met het vervolg van de kuur hoop dat het een beetje meevalt. Geniet ook een beetje van de tijd dat jullie nu samen zijn.

  Doei doei dikke kusss Rian en Martien X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal,
  Mooi om te lezen; in de eerste plaats natuurlijk over jullie prachtige weerzien en verder over het Russisch gemopper en het " in elkaar gevouwen" ziekenhuisbed...
  Sterkte straks bij het zwaardere tweede gedeelte van de kuur.
  Heel veel groetjes van ( juf) Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,Isa,Joppe,Lot Margrit en Arjan,
  Gezellig,dat jullie weer samen zijn. En Isa wat een mooie verwelkoming voor mama en de rest dat jij ging dansen met Joppe. Nou geniet ermaar van dat jullie samen zijn en veel succes met het tweede gedeelte van de kuur.
  Groeten uit een heel nat ERP.
  Rene,Arieta, Lena,Dielis,Jana,Hannes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi lieve isa,joppe,lot, arjan en margrit,wat heerlijk en gezellig dat jullie weer bij elkaar zijn.En dat 4 weken lang! Isa, zet em op met de volgende kuur meid, fijn dat al je liefsten bij je zijn. Straks weten jullie alles over bedden en knopjes en vertellen jullie dat gewoon in engels. liefs bidjai, jim, fien en edith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo lieve allemaal,
  Mijn vorige antwoord is verloren gegaan dus....Het is net een film zoals jullie het schrijven, zie het helemaal voor me.
  Isa dans nog maar lekker meid, wordt iedereen vrolijk van en jij zelf ook, heel goed hoor.
  Hoe vinden Lot en Joppe het in Philadelpia? spannend zeker wel.
  Arjan de hartelijke groeten van Paul Hofstede en veel sterkte, via zijn moeder,hij vraagt vaak naar jou.
  Sterkte allemaal voor de komende week.
  Opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Arjan,Margrit,Lot,Joppe en Isa.Eindelijk weer met zijn allen bij elkaar.Want samen zijn maakt iedereen nog sterker dan jullie al zijn.
  Wij wensen jullie een fijne tijd toe samen.
  En geniet dit weekend maar eens lekker van jullie mini vakantie aan de kust.
  Groetjes en een dikke knuffel van ons allemaal.Joan,Anita en de kiendjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Isa, Joppe, Lot, Arjan & Margrit, fijn dat jullie weer samen zijn. We zien het helemaal voor ons, wat een lol daar in dat bed ! Veel succes bij het 2e gedeelte van de kuur, en probeer er ook lekker van te genieten daar met z'n vijven. Groetjes Jara, Linn, Isa, Alfred & Gabry

  BeantwoordenVerwijderen