maandag 19 december 2011

een lekker weekje

Je zou bijna zeggen dat we een "gewone" week achter de rug hebben. Minder leuk was het overgeven (2x) en nog 2x een nieuw sondeslangetje erin.
Leuk was:
* Elke dag naar school. Als je dan "gewoon" heel de week komt krijg je natuurlijk net als de rest ook een takenbrief. Alleen vindt ze dat dan weer minder, "stomme takenbrief" kreeg ik al te horen deze week.
* Bezoek van haar 2 oude kleuterjufs
* Oma Dora jarig
* Vrijdagmiddag spelen bij klasgenootje
* Zaterdagavond om 20.00 uur naar  de motorshow van Vuur & Vlam
* Zondag van 14.00 uur tot 18.00 uur naar Vuur & Vlam. En telkens als ik haar weer zag vroeg ze met schrik: "we gaan toch niet naar huis he?"
Het gaat nu dus hartstikke goed met haar. Alleen 's avonds is ze wel helemaal op en is het een drama om haar dan in bed te leggen. Heel erg opstandig en echt alles is dan stom en verkeerd.
Maandagmorgen zijn we weer naar Nijmegen vertrokken en hier hebben ze bloed afgenomen om te kijken of er genoeg stamcellen in zaten. Hier moesten we 3 uur op wachten dus wij zijn met z'n drieën de stad ingegaan en hebben een broodje gegeten en wat geshopt. Om half 4 kregen we het verlossende telefoontje van het ziekenhuis dat er genoeg stamcellen in zitten en Isa dus wordt opgenomen. Dinsdagmorgen wordt er eerst nog een lijn in haar lies geplaatst (gebeurt onder narcose) en daarna gaan ze via die lijn de stamcellen uit haar bloed halen.

9 opmerkingen:

 1. Ha die Isa, je straalde de afgelopen week inderdaad helemaal van al die leuke dingen. Fijn dat er genoeg stamcellen zijn zodat ook deze fase van de behandeling door kan gaan.
  Hopelijk blijft het allemaal zo goed gaan en vier je kerst ook thuis.Heel veel sterkte weer allemaal en tot snel.

  gr. Henk,Dainne en Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Isa,
  Wat was het gezellig zondagmiddag bij vuur en vlam. Ik vond het erg leuk je weer te zien en dat we samen hebben gespeeld en een spuikerspin gegeten. Die waren lekker he.
  Groetjes Hannes.

  Wij wensen jullie veel succes deze week.
  Familie van der Linden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Isa
  Fijn die mooie en gezellige week achter de rug.
  Veel succes met de volgende behandeling. En hopelijk zijn jullie kerstdagen net zo fijn als afgelopen week. Veel strekte allemaal.
  groetjes Gert-Jan, Marielle, Jill en Finn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Isa,
  Wat lees ik toch allemaal, de hele week naar school geweest, leuk zeg, lekker gespeeld en allemaal gezellige dingen met z'n allen gedaan.
  hopelijk is het vandaag allemaal een beetje goed gegaan en dat je morgen weer lekker naar huis mag.
  fijn kerst op school mag vieren en het zou erg gezellig zijn als je met kerst erbij bent.

  Dag grote dapper meid, een dikke kus van Cor Dorethé Aaron yannick en Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Joan en Charlotte (ouders van Thomas)21 december 2011 om 09:27

  Hallo Isa en familie,
  wij waren maandag even op de afdeling en zagen dat Isa er ook was. Is het stamcellen oogsten goed gegaan? We hopen voor jullie dat het in één keer gelukt is! Helaas moesten wij maandag weer naar huis, want Thomas zijn bloed was niet goed genoeg om aan de 5e kuur te mogen beginnen. Dinsdag na Kerst zijn wij er dus weer. Begint dan kuur 4 bij Isa? Misschien zien/spreken we elkaar dan nog...
  Voor nu in ieder geval veel sterkte en tot snel,
  Joan en Charlotte, ouders van Thomas

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Isa,
  Wat geweldig om te lezen dat je een fijne week hebt gehad. Jammer dat je dan toch weer even het ziekenhuis in moet, maar natuurlijk ook weer positief. Hopelijk is het snel achter de rug, en mag je thuis en op school kerst mee gaan vieren. Voor nu veel sterkte en voor als je weer thuis bent heel veel plezier. En vergeet niet de groetjes te doen aan papa en mama, Lot en Joppe.
  Kanjer het ga je goed.
  Groetjes Marijn Esther Lynn en Rens Donkers.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. kerst was erg gezellig! We proostten vooral op gezondheid. Het blijkt dat dit het allerbelangrijkst is in het leven! Isa meid wat heb je weer een lol gehad met Mila. We hebben samen met opa en oma genoten van alle kinderen aan tafel en rond de boom. We denken veel aan jullie allemaal, want ook Lot en Joppe zijn erg dapper! Kanjers vinden we jullie alle 5!tot gauw en veel sterkte en liefs
  Alex, Judith Noah en Mila

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoihoi! We zagen al dat jullie er weer zijn! Wij zitten op kamer 10, dus als jullie willen...
  Groetjes, Charlotte (mama van Thomas)
  (p.s.Ik doe het maar even op deze manier, want ik vind het vervelend om jullie op de kamer te storen)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Arjan en Margrit,

  ik probeer weer eens een reactie te plaatsen, kijken of het nu lukt na een up date op mijn computer. Ik heb enorm bewondering voor de manier waarop jullie, als gezin hier mee om gaan. Hoop dat dat jullie en Isa erdoor haalt. Veel succes, ook met de keuzes mbt. Amerika.

  gr. Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen