dinsdag 6 december 2011

Samen Sinterklaas vieren en weer verder

Jawel jawel sinds het laatste chemoshot van 28 november zijn we vooral met zijn vijfen samen thuis geweest. Donderdag en vrijdag 1 en 2 december de geplande voortgangscans in Nijmegen met als bonus extra rode bloedlichaampjes zodat ze het weekend ook nog een beetje energiek kon zijn. Want energiek was ze, vrolijk wakker worden en zo veel mogelijk naar school. Heerlijk om te zien. Ze viel ook nog met haar neus in de Sinterklaas. Isa kon zo haar Sinterklaaskriebels op hetzelfde niveau brengen als dat van haar broer en zus, temeer omdat deze beiden enkele dagen moesten missen vanwege een buikgriep. Lot en Joppe snappen nu nog beter hoe vervelend het is om over te geven en slap op de bank te zitten, ook al mag je dan de hele middag televisie kijken.
Zaterdag werden we hartelijk ontvangen op het Sinterklaasfeest van waterschap Aa en Maas; Erg leuk, ook voor pappa. Voor Isa was het logeren in Raalte het grote hoogtepunt, met zondagochtend een heuse pietentaart in/bij de schoen en pakjes tijdens het opeten ervan. Maandag 5 december s'ochtends en het eind van de middag naar school om de ontknoping van het sinterklaasverhaal mee te maken met als kers op de taart pakjes thuis voor de open haard.

6 december terug op aarde en in Nijmegen: Het begin van de derde chemokuur, je ziet haar dan in enkele uren ziek worden.

We zijn nog in afwachting van de resultaten van het nieuwe beeld van de uitzaaiingen (de MIBG scan). Indien de resultaten zo goed zijn als we verwachten kan het Amerika deel en alles dat daar voor nodig is worden voorbereid en vormgegeven.

4 opmerkingen:

 1. hoi Isa,
  wat fijn dat je maandag ook op school was en dat je lekker met jullie gezin Sinterklaas hebt kunnen vieren! Het mooiste cadeau zou natuurlijk zijn als blijkt dat de chemokaspers hun werk goed gedaan hebben. We hopen met jullie mee!
  Wat heb je een mooie prinses van Sinterklaas gekregen zeg!
  groetjes Frank, Debby, Loek, Mare

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn Isa dat je sinterklaas hebt kunnen vieren met je broertje, zus, papa en mama.
  Even duimen strak en hopen dat het zo blijft.
  En lekker genieten op school. We lezen je blog telkens en blijven op de hoogte.
  groetjes, Nico, Els, lisa, Jesse, Rick Coppens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Isa,
  Wat klinkt het allemaal gezellig wat jullie hebben gedaan, maar jullie mochten allemaal wel verwend worden dat verdienen jullie wel.
  Marit vond jou prinsessentaart prachtig en erg lekker.
  Als je weer een beetje bent opgeknapt kom je gezellig een nachtje slapen dat had ik je beloofd, dat vinden we erg gezellig.
  We gaan allemaal duimen.
  Dag grote dappere meid, groetjes van Cor Dorethé Aaron Yannick en Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo dappere kanjer,
  Wat een gezellig weekje heb je achter de rug. Dat was genieten met zijn allen het grote Sinterfeest vieren. Jammer dat je dan toch weer naar het ziekenhuis moet. We hopen dat je de komende dagen goed door gaat komen, maar je bent zo'n grote kanjer dat gaat je zeker weer lukken. Heel veel groetjes Marijn, Esther, Lynn en rens Donkers.

  BeantwoordenVerwijderen