maandag 28 november 2011

weekend thuis

Afgelopen vrijdag de 25e heeft Isa het laatste stukje van haar 2e chemo gekregen. We hadden ook een controleafspraak met haar Oncoloog. Hij was ontzettend positief over hoe het nu gaat met Isa. Hij vond haar er goed uitzien en haar schoolbezoeken werden ook heel erg gewaardeerd. Hij leidt hieruit af dat de kuur aanslaat. Dat ze af en toe nog botpijn heeft in haar  armen/benen was voor hem niets verontrustends. Zijn woorden waren: "bij de botten gaat alles langzaam, behalve breken." Voor ons heel geruststellende woorden omdat wij de laatste tijd wel onzekerheid voelden over het effect van de kuren.
A.s. donderdag krijgt Isa een beenmergpunctie en een MIBG-scan en vrijdag een 2e MIBG-scan. Uit de beenmergpunctie kunnen ze afleiden of het beenmerg schoon is, resultaten zijn er na ca. een week.  Met de MIBG-scan worden de uitzaaiing van de tumor in beed gebracht, deze worden vergeleken met de scan van voor de behandeling.  Samen geven ze een beeld over in welke mate de kuur al is aangeslagen. Uitslag hiervan zal waarschijnlijk de week erop zijn.

Vrijdagmiddag waren we weer thuis en waren de Sint en 2 Pieten van Margrit's werk bij ons thuis op bezoek. Dit was echt heel speciaal en ze vonden het alle drie heel erg leuk.
Isa heeft  zondag de hele middag vrolijk gespeeld met haar neven en nichten tijdens het Sinterklaasfeest bij opa en oma in Erp. Erg gezellig.
Maandagmorgen is ze weer om 10.15 uur naar school gegaan en 's middags de hele middag. Dus zoals je leest, het gaat nu hartstikke goed met haar.

5 opmerkingen:

 1. Hallo allemaal,

  Wat fijn om te lezen, dat de oncoloog zo positief is. En nu maar hopen inderdaad dat de kuur al goed is aangeslagen.
  Maar Isa, wat lees ik... Hadden jullie thuis bezoek van Sint en zijn pieten? Wat ontzettend leuk!
  En vandaag bijna de hele dag op school geweest... super zeg!
  Ik hoop je ook gauw weer te zien.

  Groetjes, juf Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Wat super om te lezen dat de oncoloog positief is. Hopelijk krijgt hij gelijk dat de kuren goed aanslaan..
  Heerlijk om te lezen dat Isa samen met haar broer en zus, neefjes en nichtjes kan genieten van de bezoekjes van Sinterklaas en zwarte Piet!
  Groetjes,
  Aniek, Femke, Maud, Karel en Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Isa!
  Wij vonden het ook erg gezellig afgelopen zondag bij opa en oma en Sinterklaas natuurlijk! Luuk zal zo snel mogelijk een keer langs komen om jou mooie hond te bekijken! En Jill komt binnenkort een testje voor school afnemen, als jij dat ook leuk vind! Zo'n zelfde test als bij Joppe! Tot snel!
  Liefs, Luuk en Jill

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Isa,

  hopelijk waren de scans vandaag en gisteren niet al te vervelend.
  we missen je papa wel een beetje hoor, maar wel fijn dat hij nu bij jou is!
  Nu is het weekend, komt Sinterklaas voor de 3e keer bij jullie langs? Bij ons wel, spannend!

  Brenda en Maarten
  Papa's kamergenootjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Isa

  Je bent weer 2dagen naar het ziekenhuis geweest, hoop dat het allemaal is meegevallen voor je.
  Kom je als je weer wat fitter bent naar Rian en Martien hun nieuwe huisje kijken samen met lot en Joppe en natuurlijk papa en mama.
  Daaaaaaag Isa je bent een echte KANJER.

  Tot gauw X Rian en Martien

  BeantwoordenVerwijderen