dinsdag 8 november 2011

naar school

Isa is vandaag 2 uurtjes naar school geweest. Ze had er ontzettend veel zin in, op het moment dat we  daadwerkelijk gingen voelde ze toch een klein drempeltje: "zullen we nog even wachten?". Het ging super, de kinderen zaten in de klas fruit te eten in de kring en Isa kon lekker aanschuiven. Ze had haar kanjer/kralenketting meegenomen en begon hier meteen over te vertellen. Juf Rieky liet op het digibord Isa's weblog zien met de foto's, hier kon ze ook meteen iets over vertellen.
Haar haren zijn echt enorm aan het uitvallen daarom hebben we ze kort geknipt en draagt ze een hoofddoekje.
De juf had de kindjes hierover al ingelicht, toen tijdens het spelen het hoofddoekje wat scheef ging zitten trokken de kindjes haar doekje even recht. Geweldig hoe die kleuters daarmee om gaan. Toen we thuis waren zei Isa dan ook, "ze lachten mij helemaal niet uit om mijn hoofddoekje en de kindjes waren heel lief voor mij."

7 opmerkingen:

 1. Ha die Isa,

  Super fijn dat je vandaag weer naar school bent geweest. Je zag er harstikke knap uit met je mooie hoofddoekje. Nog lekker een dagje thuis voordat je met je 2e kuur begint. Zet 'm op Isa, hopelijk ben je dan snel weer thuis.

  gr. Henk, Dainne en Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Isa,
  Wat fijn om te lezen dat je even naar school bent geweest.
  En ik weet zeker dat je er heel knap uit ziet met je korte haren en hoofddoekje.
  Voor ons ben je een kanjer, heel veel succes morgen.
  Gr. Marijn Esther Lynn en Rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Isa,
  wij vonden het ook erg leuk dat je weer op school was.Je bent een kanjer.
  Zet 'm op met de 2e kuur.
  En dan hopen we dat we je weer snel een keertje op school zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. lieve isa,

  wat geweldig dat je het leuk vond op school, fijn dat de kinderen zo aardig waren en dat je lekker kon spelen, meid! Heel veel succes met de 2e kuur en hopelijk knap je daar snel van op en kun je gauw bezoek krijgen, Mila en Noah (en Alex en ik natuurlijk) willen je dan graag weer komen bezoeken. DOe je liefs aan Joppe en LOt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Isa,
  Je kent mij niet, maar ik heb samen met mama gewerkt bij de gemeente Boekel. Wij wonen nu heel ver weg in Abu Dhabi (kijk samen met papa of mama maar een keer op de wereldbol waar dat ligt). En weet je wat nu zo leuk is? Dat ik zelfs van heel ver weg kan lezen hoe het met je gaat. Fijn om te horen dat je weer even op school bent geweest. En in het land waar ik woon loopt iedereen met een hoofddoek, dus jij bent hartstikke HIP! Wij vinden je een kanjer! We duimen voor je! Doe je groeten aan papa en mama? groetjes van Anne-Marie uit Abu Dhabi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Isa, ook wij lezen je weblog helemaal.
  Vandaag de 2e kuur, weer spanend hoe het zal gaan maar je bent een sterke meid en wij duimen voor jullie dat jij weer snel op knapt en dan kunt spelen en lachen.
  groetjes Nico, Els, Lisa Jesse, Rick.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hoi...
  wat knap isa dat je een dag op school bent geweest....fijn he spelen met je klasgenootjes....
  Je bent een sterke meid hoor...

  wat bijzonder dat we op deze manier een "kijkje" in je/jullie leven mogen hebben...

  groetjes fam v.d Linden (Lotte/Koen)

  BeantwoordenVerwijderen