woensdag 23 november 2011

Weer thuis

Isa is vanmiddag na 6 nachtjes slapen in het ziekenhuis in Veghel weer thuis gekomen. Haar koorts is gezakt, ze krijgt paracetamol om het te onderdrukken en nog 2 extra dagen antibiotica (waar we voor terug moeten komen in Veghel).
Je merkt nu aan Isa dat de chemokaspers vanalles aan het stuk maken zijn. Haar eetlust wordt duidelijk minder en het smaakt haar ook niet meer zo goed. Je ziet dat ze hier van baalt want ze wil van alles maar als ze het dan heeft vindt ze het toch niet lekker. In het ziekenhuis wordt echt gevraagd: "Isa, wat vind je lekker: pizza, pannenkoek, roze koek, tosti, worstenbroodje, chips, ijsje, milkshake. Zeg maar wat je wilt hebben." Haar ogen worden dan groot en begint helemaal te stralen maar als ze het dan voor zich heeft eet ze drie muizenhappen.
Vanmorgen om 10.00 zei ze dus tegen mij: "ik lust wel chips, want dat mag hier gewoon in het ziekenhuis." Ik heb haar toen toch maar duidelijk gemaakt dat we echt niet op woensdagmorgen aan de chips gaan. Tja, ik weet het, ik ben keihard......
Haar slijmvliezen in haar mond en darmen zijn ook aangetast. Ze heeft daardoor veel buikpijn gehad en durft ook bijna niet naar de wc te gaan omdat dat pijn doet.
Vrijdagmorgen moeten we weer naar Nijmegen voor controle en ze krijgt dan meteen haar laatste deel van haar 2e chemokuur. Als alles goed is mag ze meteen weer mee naar huis, dus hopelijk, ik durf het bijna niet te zeggen, zijn we weer een keertje met z'n allen thuis in het weekend.

7 opmerkingen:

 1. Hoi Isa, wat fijn dat je weer thuis bent. Hopelijk blijft dit even zo en kun je na vrijdag ook lekker thuis zijn. Wat flauw van je mama dat je 's morgens niet gelijk chips mag eten. Een boterham met chips lijkt me heerlijk, dan zeg je gewoon dat mama ook wel een hapje mag !! Nou geniet er even van met z'n allen en zet 'm op. Groetjes van Sam, Henk en Dainne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Isa,
  Gelukkig nog weer thuis en hopelijk vrijdag ook weer meteen mee naar huis. Zodat jullie met z'n allen gezellig thuis zijn en misschien wel de schoen kunnen zetten. Want dat heb jij zeker wel verdiend, daar zal Sinterklaas zeker aan denken. Maar ook papa, mama, Lot en Joppe hebben wel een kadootje verdiend. Hopelijk komt je eetlust weer spoedig terug, want al dat lekkers krijgen en dan er bijna niet meer van kunnen eten is ook niet leuk. Jij bent echt een flinke meid en wij wensen je morgen weer veel sterkte. Dikke knuffel Willem, Sandra, Freekje en Jouke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Isa

  Haha wat had jij gisteravond een pret. Ik kwam even bij jullie langs maar wist niet dat je thuis was gekomen, en wie lag daar in haar eigen grote mooie bed keihard te lachen want je had die Rian mooi voor de gek gehouden. Was heerlijk om die lach te horen. Nou Isa hoop dat je na vrijdag weer meteen naar huis mag en dat je lekker met z'n allen het weekend thuis bent.

  Dikke kuss en Knuffel Rian en Martien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi isa
  wat fijn dat je weer thuis bent
  kun je thuis je schoentje zetten zodat zwarte piet er iets lekkers in kan doen

  kusjes van dirk jeanne suzan en niek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Isa,
  Ik vind als je zin hebt in chips dat je dat gewoon moet krijgen, grapje. Mama zou dit ook wel willen maar is te bang dat ze dikke billen krijgt. Als ik jou was zou ik het gewoon aan Sinterklaas vragen. Wij hopen dat het morgen goed gaat, zodat je meteen naar huis kunt. Een lekker rustig weekend met zijn allen thuis is jullie van harte gegund. Kanjertje veel succes.
  Groetjes Marijn Esther Lynn en Rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo lieve Isa,

  Wat ontzettend leuk dat je vanmiddag op school was! Je hebt goed verteld in de kring en fijn gewerkt, zeg. Je hebt zelfs pepernoten gemaakt!
  Hopelijk zit de slechte eetlust niet teveel in de weg en kun je ze morgen ook proeven. We zullen ze aan Joppe meegeven. Ik hoop, samen met iedereen, dat jullie inderdaad nu wel een lekker weekend thuis hebben met z'n allen.

  Groetjes van juf Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo lieve mensen,
  Wat fijn dat Isa weer zo heeft gelachen, dat misten we toch wel de laatste keer.
  Veel succes morgen en een heel fijn week-end met papa, mama, Lot en Joppe.
  Dikke kus en tot gauw.
  Opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen