donderdag 17 november 2011

Rust in huize Peters???

Je zou het verwachten, Isa lekker thuis dus weer even het normale gezinsleven met z'n vijven.
Voor deze week stond alleen voor donderdag een mri-scan en chemo gepland in Nijmegen.
Maar hoe is tot dusverre deze week verlopen....
Maandagmorgen is Isa even naar school geweest en dinsdag morgen ook, vond ze weer hartstikke leuk. Echter dinsdagmiddag/avond kreeg ze koorts, contact gelegd met Nijmegen en we mochten naar het ziekenhuis in Veghel gaan. Hier hebben ze bloed gecontroleerd en intussen was de koorts weer gezakt en het bloed was goed genoeg om toch weer naar huis te mogen.
Woensdagmorgen toch weer even naar Veghel om opnieuw het bloed te laten controleren.  Haar leuco's (witte bloedlichaampjes) zijn heel laag dus ze zit in haar dip (wat ook gebruikelijk is na de chemo). Ze had geen koorts dus mocht mee naar huis.
Donderdagmiddag, koorts dus weer hup naar Veghel. Weer bloed gecontroleerd en na overleg met Nijmegen kreeg ze toch de chemo toegediend. Rond 17.00 uur waren we weer thuis. 's Avonds rond 20.00 uur weer koorts, dus weer naar Veghel. Hier krijgt ze nu 3x daags antibiotica toegediend en zal 3 dagen moeten blijven.
Dus eigenlijk valt het wel mee met die rust in huize Peters.....

14 opmerkingen:

 1. Ach wat een toestand! Is ze nu dus in Veghel? Wat ontzettend jammer dat er inderdaad voor jullie allen niet meer rust is! Veel succes! We wensen jullie veel liefs.
  Hele dikke knuffels van de andere Petersen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De regelmaat is zo ver te zoeken begrijp ik.
  Hopelijk hersteld ze snel van haar dip en kan ze weer fijn thuis zijn. Heel veel sterkte allemaal we leven met jullie mee.
  Heel veel kusjes van Henk, Dainne en Sam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat naar voor jullie allemaal.
  Isa hopelijk sterk je snel aan en mag je weer naar huis.
  Heel veel sterkte allemaal.
  Gr fam vd Tilaart

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer voor jullie allen dat de rust weer weg is.
  We hopen dat het gauw weer beter gaat.
  Knuffel van opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Isa , Margrit&Arjan en Joppe en Lot

  Hee Isa, toch naar het ziekenhuis gemoeten. Hoop dat je vlug weer naar huis mag, kom ik weer een keertje langs met Sill.

  Dikke Kussss Rian&Martien
  Loes en Sill

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Isa,
  Ik heb weer erg genoten van je lekkere lach. En wat kan jij goed verstoppertje spelen. groetjes alex

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat jammer dat jullie niet wat meer rust hebben gehad.Maar we vinden isa wel een kanjer zoals ze zich overal doorheen slaat.Veel sterkte en we denken aan jullie.
  groetjes Eddy,Emilie,Kaja,Nino en Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Isa,
  Ik hoorde dat je het leuk vind als je berichtjes krijgt, dan gaan ze die voorlezen.
  Marit in ik vonden het erg fijn om je weer te zien, ze vond het gezellig om met Lot en Joppe te spelen.Ik heb het erg gezellig met jou in het ziekenhuis gevonden, met de I-pad( samen in bed), geknutseld,met die gekke hond gespeeld.
  Hopelijk mag je weer snel naar huis.
  Dag grote dappere meid dikke kus van Dorethé, Marit en de mannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Isa, IK heb net weer even alles gelezen. Ik liep een beetje achter, wat een mooie kanjer ketting heb je zeg ik kreeg er kippevel van zo mooi! Je hebt al veel kanjer kralen verdiend zag ik wel.
  Hopelijk voel je je eigen nu weer wat beter want wat ik las van vorige week was het ziekenhuis in en uit....
  Heeft de Sint ook al iets bij jou in je schoen gebracht?
  Heel veel groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi Isa,
  we reageren een beetje laat. Sorry we liepen even achter. Hè dat je nou toch terug naar het ziekenhuis moest. Hopelijk ben je inmiddels weer naar huis gemogen, en gaat het weer wat beter met je. We zagen dat je al een mooie ketting hebt zeg! Mare had er al over verteld thuis. Want jij had 'm ook al in de klas laten zien, hè Ise? Wat is die al lang zeg!
  Groetjes van Frank - Debby - Loek - Mare

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hey allemaal, Wat een pech dat Isa toch weer in het ziekenhuis moet blijven. Hopelijk zakt de koorts en kan ze thuis weer plezier hebben met Lot en Joppe, papa en mama.
  We denken aan jullie en hopen echt dat jullie wat rust kunnen krijgen.
  veel liefs
  judith

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Haa Isa!
  Vond je het gezellig gisteren met Hanny? Ik hoorde dat jullie veel gelachen hebben! Ik kom als je weer thuis bent zeker een keertje langs! Ik ben zelfs iedere vrijdag vrij, dus we kunnen misschien wel een hele dag samen lachen :)
  Tot snel!
  Dikke beterschapskus,
  Jill

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Isa, we hebben je al eventjes niet gezien ik hoop dat de koorts zakt en je gezellig naar huis mag. Ad heeft een ander kippenhok gemaakt en dus hoeven de kippen niet meer in jullie tuin te lopen.Als je thuis bent kom je maar eens kijken.Isa een lieve knuffel van Ad Ine Martijn Joris Jasper en de meisjes

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hallo Isa,
  Zit te lezen op je weblog, en ben er gewoon stil van. Wat ben jij een dappere meid, en wat kan iedereen trots op jouw zijn. Hoop dat je nu gezellig thuis bent, bij Lot en Joppe, papa en mama, en dat je je schoen ook mee kan zetten en de volgende morgen vol verwachting mag kijken of er iets ingstopt is door Sinterklaas of één van zijn pieten.
  Héél véél sterkte de komende tijd voor jullie allemaal,
  Wij denken aan jullie, liefs Suuz, Sil, Jan & Helma

  BeantwoordenVerwijderen