zondag 13 november 2011

Weer thuis

Isa is vanmiddag om 12.00 uur weer thuisgekomen. Na 2 dagen chemo en een paar keer spugen mocht ze weer naar huis. Ze is nog vrij mat, hopelijk herstelt ze snel zodat ze waar een keer naar school kan. Goed om te weten is dat Isa reeds de waterpokken heeft gehad en het dus niet erg is als er kinderen op school zijn met waterpokken.
A.s. donderdag en volgende week donderdag gaat ze weer terug voor een shotje chemo, misschien kan dit wel in het ziekenhuis in Veghel, scheelt ons weer kilometers en tijd natuurlijk.

3 opmerkingen:

 1. Hey lieve Isa,
  Meid wat is je ketting al lang geworden! Hopelijk knap je op thuis en kun je genieten van Sinterklaas en natuurlijk een paar uurtjes naar school gaan! Heel veel liefs en tot gauw
  Alex, Judith, Noah en Mila. oh Scuba natuurlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Isa,

  Wat fijn meisje, dat je weer thuis bent! En ik zie weer nieuwe foto's! Wat heb je al veel mooie kralen aan jouw ketting. En die verdien je ook, want je bent echt een kanjer!
  En heb je in het ziekenhuis ook een paar clowns op bezoek gehad, zie ik?
  Ik hoop dat je je gauw wat beter voelt en weer een keer naar school kunt komen. De kinderen in de klas vonden het heel fijn dat je er was en kijken al uit naar de volgende keer. Zelf zou ik het ook erg leuk vinden om je weer 'ns te zien.

  Groetjes van juf Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Isa,
  Fijn dat je weer thuis bent.
  Lot en Joppe zijn vast ook heel blij, net als papa en mama.
  Wat heb je al een lange ketting, sterke meid hoor.
  knuffel van opa Pierre en oma Lidy, poot van Bojar.

  BeantwoordenVerwijderen