donderdag 19 april 2012

En toen.....

waren we weer terug op afd. "De Zee" in Nijmegen.
Dinsdagmorgen was Isa vrolijk en wilde wel heel graag dat juf Mimy zou komen, nou dat was zo geregeld. Maar na 3 kwartier was Isa duidelijk op en kroop ze weer in haar bedje. Hier heeft ze verder de hele dag gelegen.
Rond 4 uur vond ik dat ze wel heel rode wangen had, dus even temperaturen, 39,1 gaf de thermometer aan. Dan toch maar weer bellen naar Nijmegen en een uurtje later waren we in Veghel in het ziekenhuis.
Hier werd ze onderzocht en er werd bloed afgenomen, na overleg met Nijmegen werd besloten dat ze toch maar een nachtje moest blijven. Volgende ochtend weer bloed onderzocht en het CRP (geeft aan of er ergens een ontsteking zit) was te hoog. Weer een nachtje blijven, 's nachts heeft ze erge buikpijn gehad en de volgende dag hebben ze dan ook een clysma gegeven, wat echt geen pretje voor haar was. Het CRP was nog steeds te hoog en ze had nog steeds koorts. 's Middags heeft Nijmegen daarom besloten dat we toch maar moesten verkassen.
Ze heeft nog geen antibiotica gekregen, ze willen eerst onderzoeken waar die verhoogde CRP vandaan komt. Omdat ze niet in een dip zit is het ook niet meteen noodzakelijk om hiermee te starten.
Tja, daar liggen we dan weer op de afdeling waar we vorige week "definitief" afscheid van hadden genomen.

8 opmerkingen:

 1. Hoi Isa,
  Wat jammer meisje dat je je niet zo lekker voelt, hopelijk zijn ze er snel achter wat het is en dat wij jou niet hebben aangestoken met de griepvirus.
  dag grote dappere meid dikke kus van Cor Dorethé Aaron yannick en Marit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè, wat jammer dat je nu weer in het ziekenhuis ligt. Ties zou het veel leuker vinden als je weer een keer op school komt, maar dat kan binnenkort misschien wel weer. Eerst weer snel beter worden.

  Groeten Ties, Loek, Mart, Coen en Pascalle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Kanjer,
  Wat vervelend voor je toch weer in het ziekenhuis. Wij hopen dat je weer snel opknapt. Vanmorgen hebben de kinderen van de Sint Nicolaasschool heel hard voor je gerend, waar we natuurlijk erg strots op zijn. Ook Papa, Lot en Joppe en Oma en nog vele andere waren wezen kijken, erg goede supporters allemaal. Lynn heeft 7,8 kilometer gelopen en Rens 6 kilometer ze waren helemaal stuk na afloop. Maar dat vinden ze niet erg, ze weten waarvoor ze het doen. Veel sterkte en groetjes Marijn, Esther, Lynn en Rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Arjan en Margrit,

  toch weer 'de zee', ik hoorde het op de afdeling al. Hoop dat het een huis en tuin en keuken virusje is. Wel heeeeeel goed nieuws natuurlijk na de scan, dat is geweldig.
  Succes weer in Nijmegen,

  gr. Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hey lieve mensen,

  Wat een domper ,toch wel, na een week thuis. Hopelijk is het van korte duur!
  We blijven hartstikke veel aan jullie denken en dan vooral heel veel lieve en goede wensen sturen!
  Liefs allemaal
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Isa
  Heeey meisje, wat jammer, je was net weer thuis. Hoop maar dat je vlug weer wat opknapt dat je naar huis mag. Fijn voor iedereen.
  Daaaag Isa grote dappere meid.

  dikke kusss en knuffel Rian en Martien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lees dit op maandag de 23e Margrit, ben heel benieuwd wat de ontwikkelingen zijn, hoop dat deze tegenslag snel achter de rug is. Vorige week in ieder geval een mooie uitslag.
  En hoop dat je nog wat stil hebt kunnen staan bij je verjaardag, vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Isa,
  Wat jammer en vervelend voor je. Ik hoop dat je nu, dinsdag, al weer een beetje bent opgeknapt en "de zee" af en toe al een beetje onveilig kunt maken als Piraat Kanjer, want dat ben je Isa, een echte KANJER.
  Heel veel groetjes van Riet, ook voor Lot, Joppe , papa en mama.

  BeantwoordenVerwijderen