woensdag 4 april 2012

Ietsiepietsie

Om de dag wordt er bloed afgenomen om te kijken hoe de stand van zaken is. Voor de leken: als de witte bloedlichaampjes onder de 1 zitten dan zit je in een dip. Deze waren de afgelopen tijd < 0,1 maar maandag was de stand 0,1 en vandaag was de stand 0,2 dus zeggen de artsen heel voorzichtig: "er is iets aan het pruttelen." Vandaag is ook weer de sondevoeding aangesloten en zijn er bijna geen koortspieken meer. Dus eindelijk een beetje vooruitgang.

Wat was er vandaag nog meer: de sponsorloop op de 2 basisscholen in Erp. Er werd begonnen met een warming-up en daarna werd er nog een lied gezongen over Isa. De straten waren versierd en er stond veel supporters langs de kant. Echt fantastisch om te zien, totaal 500 rennende kinderen.
Lot en Joppe waren vanmorgen echt niet meer te houden en ze vonden het allebei ook fantastisch dat ze de vlag mochten hijsen op de Empel. Ze hebben allebei 13 rondjes gerend, ongeveer 6,5 km. Lot vroeg vantevoren nog "waarom mogen we niet gewoon de hele dag rennen?"

Echt iedereen die vandaag heeft geholpen ontzettend bedankt!!!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Isa,

  Wat fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat.En je hebt vast alveel gehoord en misschien ook al foto's gezien van de sponsorloop voor jou. Het was super leuk. Hannes heeft 8 rondjes gerend en heeft nog een verrassing voor jou. Fijne pasen voor jou en je familie. Doeiii Isa.
  Groetjes Hannes en Arieta.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Isa,

  We zijn blij om te horen dat het weer de goede kant op gaat al gaat het dan wel heel langzaam.
  Maar beter vooruit dan achteruit zullen we maar zeggen.
  Gisteren met de sponsorloop hadden de kinderen allemaal heel goed gelopen. We vonden het heel leuk dat jou papa en mama ook nog even bij de mariaschool kwamen kijken.
  We wensen je nog heel veel beterschap en fijne paasdagen.
  Groetjes Gert, Jolanda, Geeke en Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig gedaan Joppe en Lot! groetjes Mieke

  BeantwoordenVerwijderen