dinsdag 24 april 2012

Nog steeds in Nijmegen

Isa heeft waarschijnlijk een schimmelinfectie op de lever en milt. Ze heeft een echo gehad en daar zagen ze plekjes en omdat ze koorts had maar verder toch best goed is denken ze dat het dat is. Positieve hiervan is dat het behandeld kan worden, negatieve is dat de behandeling lang kan duren, weken of zelfs maanden. Ze krijgt nu het anti-schimmelmiddel via de bloedbaan maar dit kan binnenkort ook via de sonde gegeven gaan worden zodat ze ook weer naar huis kan. Wanneer is nog niet duidelijk. Gisteren zijn Arjan en ik heerlijk wezen uiteten in Nijmegen (ik was jarig). Oma was bij Isa en toen we om 22.00 uur weer terugkwamen hoorde we een hoop kabaal uit de kamer komen, Isa was samen met oma en de zusters de kamer aan het versieren. Wat een levenslust straalt ze dan uit, heerlijk om te zien. Tja, alweer 41, ik wist niet dat je leven zo zwaar kon worden na je 40e.....

5 opmerkingen:

 1. Hoi Margrit en Arjan,
  Allereerst Margrit Hartelijk Gefeliciteerd met je 41 ste verjaardag. Leuk dat Isa de kamer heeft versiert samen met de anderen. Dat doet je dan toch goed. Heb je het ene goede nieuws gehad komt er weer iets heel anders. Hopenlijk slaat het anti middel goed aan en kan Isa weer met jullie mee naar huis. Het blijft knokken. Wij wensen jullie dan ook weer veel succes en sterkte.
  Groeten Arieta en familie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Na het goede nieuws de domper.gelukkig geeft Isa het voorbeeld. Gewoon doorgaan.

  Hold on to the flame

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo allemaal,

  Dat is toch weer even een tegenvaller zo'n infectie. Gelukkig maar Isa, dat je je er niet te ziek bij voelt en zelfs nog de kamer mooi kon versieren voor mama! Margrit nog van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag!

  Sterkte weer allemaal en heel veel groetjes van (juf)Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Isa,
  ik hoop dat je snel beter wordt.Ik hoop dat je morgen koninginnedag kunt vieren en ik hoop dat je weer naar school komt.
  van Mare

  Margrit nog gefeliciteerd!
  groeten de Werffjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vandaag hebben we isa in krimpen aan de lek even op de kaart gezet hoor! We hebben flink spullen voor je verkocht. Ben je alweer thuis isa als joppe jarige is? Dat zou zo fijn zijn met zijn allen samen. Laten we hopen op een fijne dag morgen en Joppe:in de gloria voor jou! Liefs van Jim, Fien Bidjai en Edith

  BeantwoordenVerwijderen