woensdag 2 mei 2012

Thuis en klaar om te bestralen

Afgelopen vrijdagavond is Isa na 10 dagen ziekenhuis weer thuis gekomen. In het ziekenhuis lag ze alleen maar in bed, thuis wil ze overdag niet meer op haar bed wat beneden staat. Toch heeft ze nog weinig energie en kijkt ze veel tv. Ze heeft een hardnekkige schimmel waar ze de komende weken wel last van zal blijven houden. We kunnen thuis met de medicatie doorgaan via de sonde. We waren blij om van de oncoloog te horen dat zowel de start van de bestraling als de behandeling in Philadelphia hierdoor geen vertraging oploopt. Morgen, donderdag 3 mei is de eerste bestraling: 12 keer op werkdagen. Dit is zo'n beetje het meest gunstige scenario. De prognose voor nu is dat we begin juni naar Amerika afreizen, dus we zijn nu bezig met voorbereidingen.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Isa, Arjan en Margrit,

  fijn dat je weer thuis bent. Ja, een schimmel laat zich moeilijk behandelen, veel geduld weer....
  Succes met de bestralingen vanaf morgen, we denken aan jullie,

  groeten Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Margrit en de rest van de familie,

  Hoorde onlangs pas via Jeroen dat Isa zo ziek is. Sja, wat zeg je dan? Mooi in ieder geval om hier te zien hoe hard jullie er samen voor knokken. Ik wens jullie daarbij al 't geluk van de wereld toe. Helemaal straks aan de andere kant van de oceaan.

  Ik ga Jeroen sponsoren voor de loop van de Gemeente Boekel (komt die jongen in ieder geval ook eens van zijn luie krent! ;) En fijn dat ik zo in ieder geval iets voor jullie kan doen.

  Sterkte!

  Je oud-collega, Emile

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Isa en familie,

  Fijn om te lezen dat je weer thuis bent!
  Veel succes de komende tijd en misschien zie ik je nog in Veghel! krijg je een lekker ijsje van me;)!
  Veel liefs zuster Suzan ( zkh Bernhoven)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jeetje Isa we wisten dat de kinderen hard hadden gelopen maar dat ze zooooooveel centjes voor je op hebben gehaald dat is wel heel erg fijn.
  Succes de laatste week met bestralen, tot woensdag op de Brader Isa dan komen we zeker kijken.
  dikke kus Cor Dorethé Aaron Yannick en Marit.

  BeantwoordenVerwijderen