zondag 20 mei 2012

Klaar met bestralen

Afgelopen vrijdag zijn we voor de laatste keer naar Nijmegen geweest voor de bestraling. De eerste dagen dat Isa bestraald werd heeft ze een paar keer moeten overgeven. De sonde is er ook 3 maal uitgekomen, deze heeft Arjan zelf opnieuw ingebracht. Hij heeft dit tijdens vorige opnames in het ziekenhuis geoefend op een pop en heeft hem ook twee keer bij zichzelf ingebracht. Hij weet nu hoe naar het is.

Af en toe is Isa 's morgens één of twee uurtjes naar school geweest. Ze is nog best moe maar toch gaat het duidelijk vooruit. De nachten zijn voor ons nog erg gebroken, of de pomp piept of Isa is bang en dan gaan we bij haar liggen. Soms wordt ze dan om 5 uur in de ochtend wakker en zegt ze tegen je "nu mag je weer gaan mama". Nou, dan kun je weer terug in je eigen koude bed.....

Intussen is er nog een ct-scan en echo gemaakt van de longen, lever en milt i.v.m. de schimmmelinfectie. Deze lieten een duidelijke verbetering zien.

Wij zijn nu bezig met de voorbereidingen voor Amerika. Het huis is geregeld, hebben het adres van ouders die vorig jaar zijn geweest. Deze ouders hebben we in het begin van dit jaar gesproken, wij waren toen al meteen enthousiast over dit adres. Een kwartier rijden van het ziekenhuis. Het is midden in de stad en er is veel leven op straat, kinderen spelen op straat af en toe een feestje op straat. Beetje als De Pijp in Amsterdam, ach is weer een keer wat anders als in Erp tegenover de kerk....

Nu is het wachten op de datum wannneer we worden verwacht in Philadelphia in de CHOP. We hopen deze week een datum te krijgen.

4 opmerkingen:

 1. wat is het een lange weg voor jullie.
  maar toch petje af hoe jullie je er
  doorheen slaan. veel succes met de voorbereidingen voor amerika.

  groetjes eddy,emilie,kaja,nino en joni

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat was het druk op de braderie, ik ben blij dat het zo goed is verlopen alleen jammer dat de onweersbui een uurtje te vroeg kwam het was zo'n stralend weer. Isa ik hoop dat jij het ook leuk hebt gehad op de braderie. Wij wensen jullie heel veel succes in Amerika en dat het allemaal maar goed mag gaan.

  Groetjes Gert, Jolanda, Geeke en Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve isa meisje, nu even rust en geen bestraling meer. Wat klinkt dat goed, dat huis in Amerika, heb je er al een foto van gezien? Lijkt het je wat? We zien je graag maandag bij de vast fantastische feestdag die voor jou is georganiseerd. We zien er naar uit om jou en Joppe, Lot en je pap en mam weer te zien. Dikke kus uit Lekkerkerk

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fantastisch dat jullie nu weten wanneer jullie naar Amerika gaan,spannend Isa,maar gelukkig gaan pap en mam eerst mee!
  een hele goede reis gewenst en ik blijf jullie volge. Lieve groet
  mieke en Ed

  BeantwoordenVerwijderen