vrijdag 1 juni 2012

Even schakelen

Gisteravond definitief gehoord dat we 5 juni worden verwacht in het ziekenhuis in Philadelphia. Dit is natuurlijk heel kort dag en eigenlijk niet normaal dat we dat nu pas horen. Maar als het vandaag verder allemaal goed verloopt ontvangen we alle medicijnen, sondevoeding, verklaringen en overige benodigdheden.
We zullen zondag gaan vliegen.

9 opmerkingen:

 1. Héél véél toi toi met jullie kanjertje in Philadelphia,
  Denken aan jullie...
  Steunende groet, Rob & Marie-josé

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is inderdaad heel snel allemaal. We wensen jullie heel veel succes in Amerika. We hopen dat alles goed zal verlopen. We denken aan jullie.

  Heel veel groetjes en zet hem op Isa.
  Gert, Jolanda, Geeke en Mijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He kanjers, want dat zijn jullie allemaal wel.
  Wel verwacht, maar dan gaat het toch weer snel.
  Isa jij bent een sterke meid, dat hebben we nu al wel gezien. Op naar het volgende, heel spannend allemaal. Wij wensen jullie in Amerika het allerbeste en veel succes. En voor die thuis blijven veel sterkte. Goeie reis!!
  Groetjes Rene,Arieta,Lena,Dielis,Jana en een dikke knuffel van Hannes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel succes in philadelphia.
  We blijven hopen en bidden dat alles goed zal gaan.We hoorde van oma dora dat jullie een
  leuke verwendag hadden.Wel fijn dat je dat nog lekker met zijn vijfjes hebt gehad,nu jullie al zo snel moeten gaan.We hopen dan ook dat jullie hebben genoten van die dag.nogmals veel suces
  in amerika en we blijven an jullie denken.

  groetjes Eddy,Emilie,Kaja,Nino en Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve familie,

  We willen jullie heel veel succes toewensen met alle (spoedige) voorbereidingen voor Philadelphia. We hopen dat jullie blijven schrijven op het blog zodat we jullie knappe grote meid in de gaten kunnen blijven houden.

  Lieve Lieve Isa, we willen jullie heel veel succes toewensen voor de grote reis naar het verre Amerika! Je bent een echte KANJER!!!

  Liefs Geert-Jan & Cindy
  Tom Demi Luuk
  (xje van demi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Arjan, Margrit en Isa,

  Heel veel succes met de laatste voorbereidingen. Wij wensen jullie een hele goede reis en heel veel toi toi toi. En dat uiteraard alles volgens plan gaat verlopen. Wij blijven jullie volgen via deze blog.

  groetjes fam. Ton en Leonie vd. Tillaart

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend veel sterkte en succes gewenst daar in het verre Philadelphia. Een goeie reis morgen en 'take care'.

  groetjes Anne-Marie de Gouw

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Isa,

  Ik weet als geen ander dat je al een behoorlijke heftige periode hebt gehad. Ik wens jou en je familie een goede reis naar Amerika en hoop dat je naast de behandeling ook kan genieten. Je bent straks weer een hele ervaring rijker. In augustus reis ik je achter na en zal ik je waarschijnlijk wel zien.
  Groet uit het UMCG van Maud

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beste allemaal!

  Jeetje, dat gaat snel ineens!! Ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen de komende tijd en vanuit Nijmegen lees ik jullie blog en leef ik met jullie mee. Lieve Isa, je bent een kanjer...zet 'm op in Amerika!!! Dikke knuffel van Masja

  BeantwoordenVerwijderen