vrijdag 30 maart 2012

Ook hier in Nijmegen nog geen lente

Helaas is er hier nog niets aan het groeien en bloeien. Uitgezonderd dan de bacteriën die nog steeds met verschillende antibiotica worden bestreden. Het overgeven is duidelijk een stuk minder geworden, bijna niet meer. Ze heeft nog wel steeds koorts en dit zal ook wel blijven zei de oncoloog tot de stamcellen gaan groeien. De nachten zijn nog steeds heel onrustig, er zitten nachten bij dat we elk uur zien.
Toch doet ze het heel goed zeggen de artsen en zusters en vinden ze haar mentaal heel sterk. Ze klimt zelf uit bed om op de po-stoel te gaan zitten en klimt zelf weer in bed. Ze werkt bijna altijd goed mee met onderzoeken ook al heeft ze hier duidelijk niet altijd zin in.
Ze slaapt overdag best veel, dan weer tv kijken dan weer wegdutten. Soms is ze wat boos maar toch is ze vaak heel lief en vraagt dan of we weer even bij haar komen liggen of zitten. Deze week toen ze weer spuugde en ik naast haar zat met één arm om haar heen en in de andere hand het overgeefbakje zei ik tegen haar "och meisje toch" waarop Isa tegen me aan kwam hangen en zei "mama, ik weet wel dat je van me houdt hoor", waarop ik antwoordde "ja, voel je dat?" waarop ze antwoordde "ja, dat voel ik mijn hart mama". Nou dan breek je toch. Wat een woorden voor een kleuter van 4.

17 opmerkingen:

 1. Een brok in mijn keel, jeetje wat een kanjer is ze toch. Zeg maar dat we allemaal van haar houden en hoop dat ze vlug wat aansterkt.

  Doei dikke kuss X Rian en Martien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan krijg je inderdaad de tranen in je ogen. Houdt je maar vast aan wat de dokters zeggen en blijf doorgaan. Wat knap van Isa dat zo'n doorzetter is.Heel veel sterkte in ieder geval.


  gr. Henk, Dainne en Sam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. margrit en arjan
   dit kan je toch niet lezen met
   droge ogen
   houd moed doen wij ook zeg het ook
   tegen Isa
   gr. opa en oma
   erp

   Verwijderen
 3. Hoi Isa,

  Telkens zeg ik het weer, wat ben je toch een grote dappere meid en ook dit bewijst maar weer hoe grote meid je bent. Ik moest ook een beetje huilen hoe mama dit had geschreven maar wij houden ook heel veel van jou meisje.
  Dikke kus Dorethé

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Isa,

  Iedere keer als papa of mama iets geschreven heeft zien we weer hoe sterk jij bent, een echte KANJER dat is zeker!
  Samen met mama en papa en natuurlijk Lot en Joppe gaan jullie er keihard tegenaan en wij hopen vanavond met het feestje Love Today (een feestje voor jou) ook een klein steentje te mogen bijdragen.
  We hopen dat je je maar heeel snel wat beter gaat voelen!

  Groetjes De Gooische Vrouwen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je toch een sterke meid, maar ook papa, mama en Lot en Joppe vinden we kanjers.
  Houd vol allemaal!
  We komen jullie weer gauw in het echt knuffelen
  Opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jullie kennen me niet en andersom ook, maar kom ook uit erp, heb 3 dochters en prijs me erg gezegend!! al een tijd lees ik mee en reageer niet..het is schrik, lafheid en angst...het houdt me dagelijks bezig en ik denk veel aan jullie, ook al heb je daar weinig aan.! het is ongelooflijk K..!!(sorry)..ik jank met jullie mee en ook met een lach om de reacties van jullie stoere meid!! ik wens jullie dan ook veel kracht het lijkt me slopend en ook dadelijk als ze in amerika is...want het vergt veel van een gezin...heel veel...

  groetjes...en houdt moed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. live isa ik hoop dat je snel beeter woort.dan kan je snel weer met ons speelen ik hoop dat we snel weer bij julie kune koome en dat je dan tuis bent.kusssssssssssssssssssssss jim

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Isa,

  Wij gaan woensdag voor jou rennen en zullen heel erg ons best doen om veel rondjes te maken.

  groetjes Ties

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve mensen, ik volg jullie al een tijdje, maar vandaag met een brok in de keel jullie blog gelezen 'Ja mama dat voel ik in mijn hart'
  Jullie zijn allemaal kanjers. Ik wens jullie heel sterkte toe, maar ook bijzondere momenten waarin je zooo voelt dat je van elkaar houdt!
  Lieve groet, Evelien - Villa Joep Families

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Arjan & Margrit,

  Ik was even in Nederland en heb voor jullie een kaarsje opgestoken bij Maria; heel veel sterkte!
  Petje af voor julllie allemaal; 't is zo belangrijk dat je ook voor jezelf en de twee anderen probeert zo 'normaal' mogelijk door te gaan en de tijd neemt om ook even aan jezelf te denken door bv. hard te lopen. Wat een heftige periode, maar jullie komen er zeker sterker uit!
  liefs van Anne-Marie de Gouw

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wens jullie heel veel sterkte. Ik weet zeker dat het allemaal goed komt. Op school heb ik toehoren gekregen wat er met Isa aan de hand is i.v.m de geraniumactie. Onze klas geeft een gedeelte van het geld aan jullie!
  Ik wens jullie sterkte en ik weet zeker dat Isa er weer bovenop komt.
  Groetjes Anna Peters

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi lieve Isa
  Tjeu gaat morgen heel veel rondjes voor jou rennen rond jullie school!! Ook Lot en Joppe succes met lopen morgen, want er wordt door alle kindjes ook voor jullie gelopen natuurlijk! Jullie zijn kanjers met het hele gezin en Isa hopen dat je je snel beter voelt en je weer naar school kunt komen!
  Groetjes familie Nabuurs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Lot en Joppe,
  Even een berichtje naar jullie, zet hem op morgen en lekker veel rondjes lopen, heel veel succes en veel plezier.
  groetjes Cor Dorethé Aaron yannick en marit

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Isa,
  Ik ben vanmorgen op je school geweest, en heb gezien hoe al die kinderen voor jou aan het rennen waren. Zelfs de juffen en de meester en de directeur liepen een rondje mee, wat een inzet met een woord SUPER. Natuurlijk heb ik Lot en Joppe flink aangemoedigd en volgens mij hebben ze vele rondjes gerend voor jou, zoals alle andere kinderen.
  Groetjes en heel veel sterkte van ons allemaal,
  Marijn, Esther, Lynn en Rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Isa,

  We hebben voor jouw vanmorgen heeeel veeeeel rondjes gerend! De route was mooi versierd met leuke tekeningen en vlaggetjes voor jouw. Ook hebben we samen met de juffen, meester een lied over jouw gezongen. (misschien heb je het kunnen horen!). We hopen dat je snel weer wat beter wordt, want wat ben je een doorzetter!! Ook papa, mama Lot en Joppe.
  Groetjes, Nils en Jort van Boxtel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Marieke Verbruggen5 april 2012 om 22:36

  Kippevel....

  BeantwoordenVerwijderen