zondag 15 januari 2012

Weer thuis na 4 nachten ziekenhuis

Isa is donderdagmiddag weer thuisgekomen uit het ziekenhuis. Ze was weer uit haar dip aan het klimmen en de koorts was ook al een paar dagen weg. Ze is verder helemaal niet ziek geweest, moest alleen erg veel slijm ophoesten en af en toe hiervan overgeven.
Vrijdag moesten we voor controle in Nijmegen zijn, 's morgens op de poli en 's middags een hoortest.
De oncoloog is nog steeds tevreden maar denkt wel dat ook Isa er niet aan zal ontkomen dat haar 5e kuur uitgesteld gaat worden omdat de bloedwaardes niet goed genoeg zijn. Ik denk dat hij nog steeds niet in de gaten heeft met wat voor een eigenwijze tante hij te maken heeft.... maar we zullen zien.
Uit de hoortest kwam dat ze de hoge tonen niet goed hoorde. Dit kon ook haar concentratie zijn, want ze had er niet meer zo'n hele erge zin in, maar het kan ook zo zijn natuurlijk. Ze hebben haar gehoor ook gemeten voor de start van de eerste chemokuur en omdat de chemo haar gehoor aan kan tasten houden ze dit in de gaten. Je kunt er verder niets mee en het gevolg hiervan kan zijn dat op latere leeftijd haar gehoor eerder afneemt.
Verder is Isa hartstikke vrolijk en heeft er weer zin in om morgen naar school te gaan.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Isa
  Wat fijn dat je morgen naar school kunt gaan.
  Heel veel plezier, groetjes aan papa, mama, Lot en Joppe.
  Opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Isa,
  Wat fijn om te lezen dat het na een mindere start in het nieuwe jaar toch weer de goede kant heen gaat. Het eigenwijsje slaat zich er gewoon doorheen, kei knap van je. En dat je waarschijnlijk vandaag ook weer naar school bent geweest, samen spelen met je vriendjes en vriendinnetjes, wat fijn voor je. Heel veel groetjes van ons allemaal en wij hopen dat je gewoon aan je 5 de kuur kan beginnen.
  Groetjes Marijn, Esther, Lynn en rens.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Isa,

  Heelijk eigenwijs..laat ze maar zien wie je bent en dat je er samen met papa en mama helemaal voor gaat, TOP zoals jij en je fam. het samen doen... Weer fijn naar school en dan inderdaad hopen dat je aan je 5e kuur mag beginnen..
  Groetjes Rob & Marie-josé
  Jari, Aron en Merle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Isa en familie,
  Fijn dat je weer thuis bent gekomen. Mare had zondag nog gezegd dat ze je een berichtje wilde sturen, om te zeggen dat ze voor je hoopte dat je snel weer wat beter zou zijn, zodat je naar huis zou kunnen. Nou je was op dat moment dus gelukkig al weer thuis. Fijn dat je ook weer naar school kunt gaan hè!
  Wat een ontzettend mooi nummer van Racoon!! Vind jij 't ook een mooi liedje Isa? Misschien toch meer een K3 fan...?
  Isa wat doe je het toch knap. Ga zo door meid!
  Groetjes Frank, Debby, Loek en Mare

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi sterke stoere Isa.
  Hoorde van Juno dat je dinsdag ook mocht overblijven op school en dat je het heel leuk vond. Fijn om te lezen dat het nu goed met je gaat. Blijf lekker knokken. Groetjes Juno Nyhon en ouders

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lieve isa, wat fijn voor je dat je weer naar school gaat meid. Je geniet er zo van he. Fien: fijn dat je weer een beetje beter bent. Fijn dat je weer een beetje naar school mag. Ik ga naar een nieuwe zwemles en ik was ook nog door een mat met een gat erin en daar moest ik doorheen zwemmen en ik moest door 2 gatten zwemmen. Kus en knuffel van Fien.
  Ik hou van eigenwijze mensen Isa, ik vind het zulke grappige mensen.hoe zou dat nou toch komen?
  Zet em op meid! Liefs van Bidjai, Jim, Fien en Edith

  BeantwoordenVerwijderen