maandag 9 januari 2012

De 1e week van het jaar

Het was een ontzettend leuk begin van het nieuwe jaar. Dit hadden we van tevoren niet durven hopen. De 31e komt ze thuis uit het ziekenhuis, 's middags naar bed geweest en 's avonds gezellig oudjaar gevierd met vrienden en "gewoon" wakker gebleven tot 's nachts 2.00 uur. Dan nog een weekje vakantie en dus tijd om leuke dingen te doen. Eindelijk gelogeerd bij haar nichtje Marit in Mijdrecht, dit moet dan wel tussen 2 spuitjes door die de thuiszorg altijd thuis komt geven. Ook het verdere schema van medicijnen geven en sondevoeding aansluiten wordt even overgedragen...... 2 A-viertjes werden volgeschreven.
Ze vond het natuurlijk helemaal geweldig dat zij nu een keer helemaal alleen mocht logeren. Toen we in de auto stapte om haar weg te brengen en glunderend in haar stoel zat zei ze: "andere mensen kunnen niet zien dat ik ga logeren he" want het liefst wilde ze met open raam de hele A2 afrijden en het tegen iedereen vertellen.
De rest van de vakantie hebben Arjan en ik om de beurt 1 van de kinderen meegenomen en iets leuks gedaan. Er gaat natuurlijk zoveel tijd en aandacht naar Isa terwijl Lot en Joppe hier ook om springen.
Ik ben met Joppe naar de bossen geweest en het 1e uur staat zijn mond dan ook echt niet stil, echt heel gezellig.
Zondag weer allemaal op tijd naar bed om maandag weer fit op school te komen. Arjan en ik hadden al een planning gemaakt wie wanneer zou gaan werken die week.
Helaas, toen Arjan 's nachts de sondevoeding afsloot voelde ze wel heel warm aan. Even temperaturen en ja hoor, koorts 39,4.
Isa was hier zelf heel erg verdrietig om want ze wilde morgen naar school.
Om half 2 's nachts waren we in Veghel, hier hebben ze meteen bloed afgenomen en ze zit in haar dip wat wel gebruikelijk is een week na de chemo. Maar als ze dan koorts heeft moet ze wel aan de antibiotica, voor hoelang weten we nog niet.

Nog ff iets anders:
Wij krijgen regelmatig nog de vraag dat mensen willen reageren op de site maar dat dat niet lukt. Je kunt dit dan het beste doen daar te reageren met anoniem, dan hoef je nl. gaan apart account aan te maken.
Schroom niet om te reageren want vooral als Isa in het ziekenhuis ligt vindt ze het heel leuk als we haar die berichtjes voorlezen.

11 opmerkingen:

 1. Hoi Isa,
  wat fijn dat je een hele week van de vakantie hebt kunnen genieten! Was het logeren leuk?
  Thomas is vannacht ook naar het ziekenhuis gegaan met koorts. Hadden jullie dat met elkaar afgesproken? Hopelijk mag je snel weer naar huis, zodat je fijn op school kunt spelen met je vriendinnetjes!
  Groetjes van de mama van Thomas!
  p.s. Margrit, hebben jullie nog een afspraak gemaakt met de ouders van Lois?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal en Isa in het bijzonder natuurlijk,

  De allerbeste wensen voor 2012. Dat Isa maar weer helemaal beter mag worden!
  Goed om te lezen dat jullie met elkaar zo genoten hebben van de feestdagen en de vakantie.

  En een logeerpartijtje Isa..? Wat super! Dat was vast heel gezellig!
  Vervelend dat je koorts kreeg en naar het ziekenhuis moest.
  Ik hoop je gauw weer op school te zien en dan wil ik nog veel meer horen over je vakantie.

  Groetjes van juf Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi allemaal
  Wat fijn dat jullie de vakantie zo goed zijn doorgekomen.En natuurlijk super dat je hebt kunnen logeren bij marit.Wij wensen jullie dan ook een goed 2012 met alleen nog maar goede berichten.
  groetjes Emilie Eddy Kaja Nino en Joni

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo lieve familie,
  Dat is even schrikken, zondagmorgen leek alles nog goed, jammer dat Isa nu naar het ziekenhuis moet, we hopen dat je maar gauw weer naar huis mag en dan naar school kunt gaan.
  Groetjes van opa Pierre en oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Live Isa,
  Ik wil nog wel eens bij je logeren hoor.
  groetjes oma Lidy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Isa, Lot en Joppe,

  Wat fijn om te lezen dat de vakantie leuk is geweest en dat het goed gegaan is. Wat boffen Isa dat jij helemaal alleen mocht gaan logeren. En Lot en Joppe het is zeker leuk als je een keertje alleen iets met papa of mama mag gaan doen.
  Wel vervelend voor jou Isa (en voor jullie allemaal) als je op de laatste vakantiedag toch weer ziek wordt. Dat verwacht je niet als het goed gaat en natuurlijk wil je dat ook niet. Hopelijk knap je gauw weer op, zodat jij je logeeravontuur aan je klasgenootjes kan vertellen.

  Groetjes Benita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. lieve vrienden, wat fijn om te horen dat oud en nieuw zo gezellig was. En wat heerlijk Isa dat jij helemaal alleen bent gaan logeren!Vond je het fijn? Heb je leuke dingen gedaan? Wij hebben met oud en nieuw een pijl voor je in de lucht geschoten hoor met de wens dat je weer helemaal beter wordt! Tot snel weer lieve allen, liefs van Bidjai, jim, fien en edith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Isa... ik weet niet of je nu ook nog in het ziekenhuis ligt maar jee wat een domper zeg. Zeker nadat je zo'n leuke week gehad hebt. Lekker gaan logeren, (was het leuk geweest).
  Ik vond het leuk om de blog te lezen die mama en papa hebben geschreven, zo grappig als je dan leest hoe enthousiast je bent. Echt super om te horen dat je zo kunt genieten van nog heel veel dingen. Ik wens je heel veel sterkte weer.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Isa

  Fijn dat je bij Marit hebt kunnen logeren, en ik denk dat tante Dorethe je hartstikke verwend heeft? Hoop dat je weer vlug wat bent opgeknapt en dat je weer lekker thuis in je eigen grote bed kunt gaan slapen. Doei doe je de groetjes aan je papa en mama en lot en joppe.

  Daaaag grote Kanjer
  dikke kuss Rian en Martien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Isa,

  Ja het was zeker gezellig met jou, maar we hebben je toch niet verwend? natuurlijk wel, je komt ook niet elke week, mag best hoor. Marit was een beetje verdrietig dat je al weer naar huis moest, kom je snel weer een keertje?
  We weten nu hoe het allemaal moet met de medicijnen.
  Maar niet leuk als je fijn naar school wil en je moet toch naar het ziekenhuis, hopelijk ben je weer snel opgeknapt.
  dag grote dappere meid dikke kus Cor Dorethé Aaron Yannick en Marit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha die Isa,

  Sam vond het gezellig afgelopen woensdag in het ziekenhuis bij jou. Ze bofte maar dat jij chips had gekregen van de kinderjuf. Leuk spelletjes gedaan en filmpje gekeken.
  We hopen dat je snel weer naar huis mag en dat je zondag ook op Sam haar feestje kan komen.
  Dikke kus van Sam, Dainne en Henk

  BeantwoordenVerwijderen