zondag 19 februari 2012

Stichting Isa gaat ervoor

Regio Erp is intussen op de hoogte. Middels een wat ons betreft raak artikel in het Erps krantje, is de oprichting van:"De stichting Isa gaat ervoor" bekend gemaakt.
De stichting heeft zijn eigen website: www.isagaatervoor.nl

Voor het doel, hun aanpak en de mensen achter het bestuur van de stichting verwijs ik graag naar deze website.

Alles is in het artikel al verklapt, maar wij zijn, in goed Noord-Oost Brabants "kei" blij met dit initiatief, de mensen die het vormgeven en de wijze waarop ze dat doen.

Naast de mate waarin het Erps krantje wordt gelezen, blijkt uit het grote aantal bezoekers van ons blog na uitkomen van het krantje (2500 in twee dagen) ook weer, hoe dichtbij mensen staan. We horen links en rechts al veel enthousiasme en initiatieven die loskomen. Fantastisch!

Betrokkenheid, meeleven, begrip van de mensen om ons heen. Dat doet ons heel veel en helpt enorm om de "spirit" erin te houden.

We zullen kijken of we het artikel kunnen bijvoegen, voor alle geinteresseerde buitendorpsen die wel buitendorps zijn blijven wonen.

1 opmerking:

  1. Het artikel in de Erpse Krant heeft ons enorm aangegrepen. Wij wonen notabene tegenover elkaar en wisten echt niet dat het grote gezin tegenover ons zoon ziek meisje had. We groeten elkaar als we elkaar tegen komen, we zien jullie voorbij lopen als gezin om naar school te gaan, te sporten of boodschappen te doen, maar dit? Nee dat wisten we niet. We willen jullie heel veel sterkte toe wensen alle 5 en voor Isa heel veel beterschap. Na het lezen van jullie blog kunnen we alleen maar concluderen dat Isa een super sterk meisje is, dat ze erg blij mag zijn met Lot en Joppe en haar ontzettend lieve en trotse ouders. Liefs van de Familie van den Heuvel

    BeantwoordenVerwijderen